torsdag 12 maj 2011

^^^två kockar ger bättre soppa??

riiiiiingngng! väckar klockan ringer, jossan sträcker på sig gäspar och nästan som i en sagofilm dansar hon upp ur sängen redo för en ny strålande dag på biogasen..rullgardinen far upp och vad ser jag framför mig...jo absolut INGET! dimman ligger tjock utanför fönstret och bilen som bara står 10 meter från syns inte ens...blääähä!

Solstrålen som kom i stället var Line, min Chef Peters dotter :)  helt underbart att få lite arbetshjälp och tjejsnack!..munnarna har inte varit stilla i många minuter idag :p men trots detta har vi fått gjort en hel del och när man varit två så har allt gått dubbelt så fort..städning och plockning av bråte på gården. kontrollering och matning av mottagningstanken. Och eftersom att vi får finbesök av falkenberg i mon så har vi även inhandla blommor och planterat, räfsat och plockat ogräs..allt i en enda låååång "tjejsnackiskonversation"  ...

trädgråds arbete och tjejsnack tar på krafterna så kvällen kommer spenderas på bästa möjliga sätt...iförd myskläder i soffan,framför tvn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar