onsdag 15 december 2010

Underbara tyska!

Idag har hjärn-cellerna har fått sig en rejäl omgång! Först analysen av biogasen ( börjar sitta nu) sen kvarnen som åter inte vill fungera. Plockade isär den tre gånger ...men inte...ljuva hack, du finns i mina mardrömmar!

skickade iväg den gamla gasmätaren för kalibrering, sen blev det lite tid i verkstan och skrubbning av teknikrummet. Eftermiddagen blev därmot lite mer mer av en utmaning, fick följa med "Bertil" för instruktioner av det nya biogas systemet och touch datorn som styr alla pumpar ventiler, en hel vetenskap. Försökte i varje fall hänga med, sen hur mycket som fastnade är en annan sak ;) lite fika och kaffe på det så va jag tillbaka på banan..tills,nästa uppdrag, översättning av tysk " regler för skötsel av en biogas anläggning" till svenska!

wow! det va ett tag sen man lärde sig tyska..men efter lite luskande och aktivering av lite rostade hjärnceller flöt det på ganska så bra :) (tack vare lite hjälp googles tysk engelska ord bok..hihi)

dagarna bara svichar förbi! trivs bra :)

Nu börjar det lukta riktigt gott i lägenheten.Kvällen får avslutas med bli lite kelda coconut-thai soupe och nybakade baguetter...mummsens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar